På utflykt

Tänkte att jag skulle bjuda på en gammal bild i väntan på att boken ska vara klar att skicka ut till dom som vill köpa sig ett ex.  Information om hur man kan köpa boken lägger jag ut här på bloggen senare i veckan (2013-03-01: Boken är klar nu. Se uppdatering nedan!).
Bilden visar människor på utflykt i skogen sommaren 1921. Dom sitter uppe på en hög sten och har kaffe och bullar med sig. Mannen med skägget finns med på andra bilder från Sandskär och var gift med en av döttrarna till den tidningsman i Söderhamn som byggde stugan som jag berättar om i boken.

På utflykt i skogen 1921.
På utflykt i skogen 1921.

Hon som sitter längst till höger har nåt som ser ut som en realexamensmössa på huvudet. Att dom sitter på en hög sten vet jag eftersom det finns en bild till tagen på håll där man ser det, men den bilden är av lite för dålig kvalitet för att få vara med här. Men visst är det här en fin bild!

Större och bättre bild om du klickar på den. Fler bilder är inlagda på sidan Sandskär (flik ovan), både bilder som finns i boken och en del andra. Bilden ovan är inte med i boken.

Uppdatering 1 mars 2013:
Nu minsann har boklådorna levererats hit, och det är fritt fram att köpa sig ett ex! Se sidan Köp boken (flik ovan)!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s