Arundo

Arundo är både namnet på bloggen och på det förlag som jag startat för att ge ut egna böcker. Två av mina böcker har jag gett ut med Arundo som förlag.
Arundo är det latinska namnet på en typ av högväxande vass. Jag ville ha ett namn med anknytning till hav och stränder och så fick det bli Arundo. Just den sortens vass finns inte i Sverige utan längs stränder vid Medelhavet samt i Indien, Kina och Japan.

På Arundo bloggar jag om mina egna böcker, om skärgården, om Söderhamn och Hälsingland, kanske lite om Norrland överhuvudtaget m.m.

Min första bok, Sandskär i mitt hjärta. Sommarliv i skärgården – förr och nu kom ut i månadsskiftet februari/mars 2013. I juni 2017 kom min andra bok ut, En flicka som heter Anna. Böckerna har var sin flik ovan där du kan gå in och läsa baksidestext, information om omfång och pris samt om hur man beställer om man vill ha ett ex. Min bok nr 3, Från Österland med sjömanskistan full, har jag gett ut genom GML Förlag.

Du är mycket välkommen att även besöka min andra blogg, eller egentligen den första eftersom jag haft den i många år vid det här laget. Den heter Gabrielles blogg och du kommer till den via den här länken.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.