”En flicka som heter Anna”

I juni 2017 publicerades min bok nr 2, ”En flicka som heter Anna”.
172 sidor, inbunden, 2 svartvita fotografier i inlagan

OBS! BOKREA! SÄNKT PRIS 2023!
Boken har fram till hösten 2022 gått att köpa i bokhandeln eller genom Bokus. Bokhandelns pris till kund var 199 kr inkl moms medan den vid beställning direkt från mig kostade 180 kr + porto för vadderat kuvert. Nu ligger inte boken kvar hos Bokus utan jag säljer de böcker jag själv har i lager tills de är slut.
Pris 90 kr + porto 66 kr (vadderat kuvert) = 156 kr.

OBS att om du vill beställa även ”Sandskär i mitt hjärta” kan jag skicka båda böckerna i samma kuvert med porto 85 kr (vadderat kuvert) = 265 kr.

Gör så här:
1) Skicka mig ett mail på gabrielle.walden @ gmail.com (men utan mellanslag) och ange den adress boken ska skickas till. Meddela också om boken ska signeras och till vem du vill ha den signerad.
2) Vänta på bekräftelse från mig att jag kan skicka boken.
3) Betala 156 kr med Swish till mig på 0701-82 14 78 (eller 265 kr om du beställt båda böckerna). Föredrar du att betala in på mitt bankkonto så kommer vi överens om det per mail.

Baksidestexten lyder:
”Anna föds på en gård i Delsbo som dotter till Thore Härdelin, kapten vid Hälsinge regemente, och hans hustru Sally. Det här är berättelsen om hennes liv.
Människorna i boken har levat, och en hel del är känt om deras liv. Men författaren använder också sin fantasi. Hon ger ett porträtt av Anna som barn och ung, som maka och mor i en tid då kvinnans roll diskuterades alltmer, och kvinnor började ta plats på ett annat sätt än tidigare inom politik, vetenskap och kultur. Det var även en tid då intresset för hembygd och folkliv vaknade.
Boken ger bland annat en bild av Söderhamn under 1880-talet. Staden höll på att byggas upp efter den stora stadsbranden 1876. Det var en tid av stark utveckling. Kommunikationer förbättrades, telefonbolag öppnade, nya sträckningar av järnvägen drogs, elektriciteten kom, människor började få det bättre. Sågverksindustri, handel och sjöfart blomstrade. ”