”Sandskär i mitt hjärta”

”Sandskär i mitt hjärta. Sommarliv i skärgården – förr och nu” är min första bok. Den kom ut 2013.

Baksidestext:
Det här är historien om en gammal sommarstuga och om de människor som hör samman med den. En kärleksfull berättelse om en älskad plats och en hyllning till de människor som gjort platsen till vad den är.
Sandskär är en ö i Söderhamns skärgård. Fiske har präglat denna kust i flera hundra år. Men på 1800-talet i samband med industrialismen då sågverksindustri, sjöfart och skeppshandel blomstrade började mer välbeställda familjer i staden Söderhamn bygga sommarställen ute i skärgården.
Den sommarstuga som närmare beskrivs i boken byggdes på 1860-talet som sommarställe åt en tidningsman i Söderhamn och hans stora familj. I dag ägs stugan av en avlägsen släkting, som här ger en personlig bild av stugan och av hur den förändrats under årens lopp samt av de människor som bott där förr och nu. Utvikningar görs även om andra öar, andra stugor och om människor som funnits här, livet i skärgården. Boken är rikt illustrerad.

Ett smakprov ur boken – text och några bilder – finns här.

VILL DU KÖPA BOKEN? 
”Sandskär i mitt hjärta. Sommarliv i skärgården – förr och nu” är på 152 sidor, inbunden och med många bilder både i färg och svartvitt.
Du kan beställa boken direkt från mig. Pris 180 kr + porto 63 kr (porto 2022, vadderat kuvert)

Gör så här:
Skicka mig ett mail på gabrielle.walden @ gmail.com (men utan mellanslag) och ange den adress boken ska skickas till. Meddela också om boken ska signeras och till vem du vill ha den signerad. Du kan betala 243 kr med Swish till mig på 0701-82 14 78. Föredrar du att betala in på mitt bankkonto så kommer vi överens om det per mail.

20130222_DSC_3377

55 reaktioner på ””Sandskär i mitt hjärta”

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.