”Sandskär i mitt hjärta”

”Sandskär i mitt hjärta. Sommarliv i skärgården – förr och nu” är min första bok. Utgiven 2013. 152 sidor, inbunden och med många bilder både i färg och svartvitt. 

OBS! BOKREA! 90 kr + porto
Fram till hösten 2022 gick boken att köpa i bokhandeln för 269 kr och direkt från mig för 180 kr + porto. Boken är nu utgången i bokhandeln. Jag säljer av mitt eget lager tills det är slut. 
Pris 90 kr + porto 69 kr (vadderat kuvert) = 159 kr. OBS att om du vill beställa även ”En flicka som heter Anna” kan jag skicka båda böckerna i samma kuvert med porto 89 kr (vadderat kuvert) = 269 kr.

Gör så här:
1) Skicka mig ett mail på gabrielle.walden @ gmail.com (men utan mellanslag) och ange den adress boken ska skickas till. Meddela också om boken ska signeras och till vem du vill ha den signerad.
2) Vänta på bekräftelse från mig att jag kan skicka boken.
3) Betala 159 kr med Swish till mig på 0701-82 14 78 (eller 269 kr om du beställt båda böckerna). Föredrar du att betala in på mitt bankkonto så kommer vi överens om det per mail.

Baksidestext:
Det här är historien om en gammal sommarstuga och om de människor som hör samman med den. En kärleksfull berättelse om en älskad plats och en hyllning till de människor som gjort platsen till vad den är.
Sandskär är en ö i Söderhamns skärgård. Fiske har präglat denna kust i flera hundra år. Men på 1800-talet i samband med industrialismen då sågverksindustri, sjöfart och skeppshandel blomstrade började mer välbeställda familjer i staden Söderhamn bygga sommarställen ute i skärgården.
Den sommarstuga som närmare beskrivs i boken byggdes på 1860-talet som sommarställe åt en tidningsman i Söderhamn och hans stora familj. I dag ägs stugan av en avlägsen släkting, som här ger en personlig bild av stugan och av hur den förändrats under årens lopp samt av de människor som bott där förr och nu. Utvikningar görs även om andra öar, andra stugor och om människor som funnits här, livet i skärgården. Boken är rikt illustrerad.
Ett smakprov ur boken – text och några bilder – finns här.

20130222_DSC_3377

66 reaktioner på ””Sandskär i mitt hjärta”

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.