I media

En flicka som heter Anna (utg. 2017)

Artikel/recension, september 2017
Under rubriken ”Ny bok om en ung kvinnas liv i 1800-talets Söderhamn” publicerade Hela Hälsingland en artikel/recension i september 2017. Tyvärr ligger artikeln under en betalvägg men den som är prenumerant kan läsa artikeln här. Samma artikel publicerades den 14 september under rubriken ”En ung kvinnas liv i 1800-talets Söderhamn” i Hudiksvalls tidning. Pga av tidningens publiceringsregler har jag tyvärr inte rätt att lägga ut pdf av artikeln/recensionen.

Intervju i radio, 12 september 2017
Sveriges Radio P4 Gävleborg sände en intervju med mig på några minuter i direktsändning på eftermiddagen den 12 september. Jag fick berätta om boken ”En flicka som heter Anna”. (Hade tidigare länk till inslaget men ser att den inte funkar längre tyvärr.)

Gästkrönika i Hälsinge Allehanda, 26 oktober 2017
Jag skrev en gästkrönika i tidningen Hälsinge Allehanda som delas ut i Hudiksvall och Ljusdal med omnejd. På sidan 28 i nr 10 2017 av tidningen här.


Sandskär i mitt hjärta. Sommarliv i skärgården – förr och nu (utg. 2013)

Söderhamnskuriren publicerade en intervju med mig 6 mars 2013 här.
Artikeln som pdf 20130306-03.

Norrländska litteratursällskapet har i sin e-tidning eProvins dels informerat om boken, dels publicerat en artikel där jag skriver lite om vem jag är, om mitt skrivande och om hur boken kom till. Länkar fanns tidigare här dels till presentation av boken, dels till författarpresentationen. Senare verkar man ha arbetat ihop texterna för nu i april 2014 hittade jag artikeln ”Strövtåg i hembygden – ett självporträtt” (inte precis den rubrik jag skulle ha valt själv men ok…) I dag – augusti 2021 – funkar inte den länken heller längre. Hå hå ja ja, så är det: länkar är inte alltid så långlivade.
Mer om Norrländska litteratursällskapet här.

Minnenasjournal_300Tidningen Minnenas Journal har med ”Sandskär i mitt hjärta” som boktips i nr 8, publ augusti 2013. Som rubrik på artikeln har man satt ”Kärleksförklaring till ett gammalt sommarhus”. Artikeln/boktipset hittar jag inte på webben men länk till tidningen Minnenas journal har du här.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.